Malmös okrångligaste badrumsrenovering

Fast tidsplanering utan dolda kostnader

Lång erfarenhet och specialistkompetens

Certifierade hantverkare med våtrumsbehörighet

Familjeföretag baserat i Malmö

Få en kostnadsfri, icke bindande offert!

Lämna ditt namn, e-postadress och ett meddelande vad du önskar hjälp med, så återkopplar vi inom kort.

GDPR

Vad säger kunderna?

Läs vad alla våra kunder har att säga om oss.

Badrumsrenovering Malmö

Det finns många företag som arbetar med badrumsrenovering i Malmö. Vi på Byggfavoriten är förvisso ett av dem, men vi är ändå inte ett företag i mängden. Hos oss hittar du både mångsidighet och specialistkompetens. När du anlitar oss så behöver du bara en enda entreprenör/hantverkarlag för att få hela jobbet gjort. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra och erbjuder helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. För att du som kund ska känna dig trygg med att vi utför ett arbete med hög kvalitet tillhandahåller vi bland annat:

• Certifierade hantverkare
• Fast tidsplanering
• Inga dolda kostnader
• M.fl.

Vikten av att välja en certifierad hantverkare

Det finns åtskilliga kriterier och bedömningsgrunder som bör finnas med i valet av företag om du är intresserad av att renovera ditt badrum. En av de viktigare är givetvis att hantverkarna är certifierade för våtrumsarbeten enligt antingen Byggkeramikrådet (BRK) eller GVK AB Svensk Våtrumskontroll. Annars kan din ”badrumsrenovering Malmö”-sökning på datorn snabbt bytas ut mot ”advokat Malmö” istället, då flera försäkringsbolag kräver att jobbet är utfört av en auktoriserad fackman för att betala ut ersättning för eventuella skador i ett badrum.

Behöver du inspiration inför din badrumsrenovering? Spana då in denna sidan, http://www.badrumsdrommar.se/. Vi kan renovera efter era önskemål.

 

KONTAKT

Byggfavoriten Malmö
Singelgatan 12
212 28 Malmö
Tel: 040 – 601 91 81
E-post: info@byggfavoriten.se

 

Vill du renovera ditt badrum i Malmö?

Har du bestämt dig för en badrumsrenovering i Malmö med omnejd så kontakta oss via vårt formulär för en kostnadsfri offert eller slå oss en signal på 040-601 91 81.