Våra tjänster

Flera års gedigen erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbete gör av vi på Byggfavoriten kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster. Det finns inte ett rum som våra professionella hantverkare inte tar sig an och det spelar ingen roll om ditt önskemål är litet eller stort.

Badrum och kök

I köket hjälper vi gärna till med upp- och nedmontering av inredning, luckbyten samt kakel- och klinkersättning. Allt efter dina behov. Behöver du hjälp i badrummet erbjuder vi reperationer, renoveringar samt skräddarsydda helhetslösningar. Då Byggfavoriten är medlem i Byggkeramikrådet (BRK) och alla våra plattsättare är certifierade med våtrumsbehörighet, kan du känna dig trygg oavsett vad du vill ha gjort. Dessutom överlämnar vi alltid kvalitetsdokument enligt BRKs branschregler efter plattsättning i våtutrymmen.

Fler tjänster från Byggfavoriten

Förutom kök och badrum lägger vi även alla typer av golv (trä, parkett, plattor, klinkers), hanterar fönster- och dörrbyten (även säkerhetsdörrar) utför målnings- och tapetseringsarbeten samt erbjuder totalrenoveringar inklusive el och vatten. Inget önskemål är för stort eller litet, har du ett problem vill vi hjälpa dig att lösa det!

ROT-avdrag

Våra tjänster erbjuder vi till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Skåne. Äger du dessutom den bostad vi renoverar eller bygger om har du enlig svensk lag rätt till att utnyttja ROT-avdraget som uppgår till 100 000 kronor per år och person. Behöver vi säga mer? Kontakta oss nu och unna dig en renovering utförd av ett företag med den rätta kompetensen och som alltid ställer din vision i centrum. Sluta leta efter favoriten. Ring Byggfavoriten!

KONTAKT

Byggfavoriten Malmö
Singelgatan 12
212 28 Malmö
Tel: 040 – 601 91 81
E-post: info@byggfavoriten.se