Dags att renovera köket?

Få hjälp med att förverkliga dina idéer

N

Lång erfarenhet och specialistkompetens

N

Certifierade hantverkare med våtrumsbehörighet

N

Familjeföretag baserat i Malmö

Få en kostnadsfri offert!

Lämna ditt namn, e-postadress och ett meddelande vad du önskar hjälp med, så återkopplar vi inom kort.

GDPR

Vad säger kunderna?

Läs vad alla våra nöjda kunder har att säga om oss.

 

 

Köksrenovering Malmö

På Byggfavoriten i Malmö erbjuder vi en rad tjänster inom renovering utöver badrumsrenovering, där bland köksrenovering i Malmö. Vi är ett familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök, vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

Trygg köksrenovering

När man ska renovera sitt kök är det alltid viktigt att anlita en certifierad och kunnig firma eftersom kök ingår i gruppen våtutrymmen och måste därför renoveras efter speciella byggregler. Samtliga av våra hantverkare är certifierade med våtrumsbehörighet enligt branschens byggregler och riktlinjer, vi lämnar alltid väl utförda arbete till våra kunder. Byggfavoriten i Malmö arbetar mot så väl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Den breda kunskap och långa erfarenhet vi samlat genom våra många år i byggbranschen gör att vi kan ta på oss så väl stora som små köksrenoveringar i Malmö – vi levererar alltid trygg köksrenovering!

Några av våra tjänster inom köksrenovering är:

  • Elarbete
  • VVSarbete
  • Montering
  • Kakling
  • Klinkersläggning
  • Golvläggning
  • Målning
  • Dörrbyte

Att tänka på

Ska du renovera köket finns det en del tänka på. Ju mer förberedd du är desto smidigare kommer själva renoveringen att vara. Vad gäller det rent praktiska bör du ha en plan för hur du ska förvara dina kyl- och frysvaror, samt laga mat under renoveringsperioden. Beroende på renoveringens omfattning kan du komma att stå utan ugn, spis, kyl och frys, vilket förstås bör tas i åtanke innan processen påbörjas.

Därtill bör du vara säker på att den inredning du väljer för ditt kök är tidlös och attraktiv över en längre tidsperiod. Detta garanterar att du inte tröttnar på det kök du valt att investera i.

Välj oss för köksrenovering i Malmö

Det finns många företag och byggbutiker runt om i landet som tillverkar och säljer nya köksluckor, detta är ett bra och enkelt sätt att förnya köket utan att utföra en totalrenovering. Vill man investera i ett helt nytt kök erbjuder vi full service vid montering av det nya dröm-köket, lämna tryggt över det nya köket i våra händer!

Att sätta nytt kakel och ny klinkers är arbete som kräver kunskap och erfarenhet, välkommen till oss på Byggfavoriten i Malmö när du söker en trygg köksrenovering i Malmö!

Behöver du inspiration inför din köksrenovering?

Spana då in kökstrender 2021. Där kan du läsa om vilka trender och stilar som kommer att synas i många kök 2021. Vi renoverar givetvis ert kök efter era önskemål!

 

KONTAKT

Byggfavoriten Malmö
Singelgatan 12
212 28 Malmö
Tel: 040 – 601 91 81
E-post: info@byggfavoriten.se

 

Vill du renovera ditt kök i Malmö?

Har du bestämt dig för en köksrenovering i Malmö med omnejd så kontakta oss via vårt formulär för en kostnadsfri offert eller slå oss en signal på 040-601 91 81.