Om oss

Byggfavoriten är ett mindre familjeföretag baserat i Malmö med ett övergripande mål – att leva upp till sitt namn. Vill du bygga om, vill vi vara din favorit. Oavsett om det är ett nytt golv, köksrenovering eller badrumsrenovering det handlar om, mindre reparationer eller totalrenoveringar, vill vi vara byggföretaget som du väljer att kontakta.

Snabbt och tryggt

För att uppnå vårt mål har vi satt upp klara riktlinjer som vi ser till att följa. Först och främst ska det gå snabbt. Vid en första kontakt går vi tillsammans igenom vad som ska göras och därefter kan vi erbjuda en kostnadsfri offert. Vi garanterar också att en skriftlig överenskommelse kommer till stånd inom kort så att ditt drömprojekt inte behöver vänta.

Nästa steg innebär att vi påbörjar det faktiska arbetet och då är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och säker på att du är i goda händer. Väl medvetna om att ombyggnationer och renoveringar i hemmet kan upplevas som ett stressmoment, garanterar vi att rätt hantverkare gör rätt sak i rätt tid. På så vis ser vi till att arbeta så effektivt som möjligt, samtidigt som vi givetvis tar ansvar för att alla arbeten utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet inom byggbranschen kan vi snabbt lösa eventuella problem samt se till att vi alltid håller tidsöverenskommelser utan att kompromissa med uppsatta önskemål.

Kvalitet och garanti

Byggfavoriten är medlem i Byggkeramikrådet (BRK) och samtliga av våra hantverkare är certifierade fackmän med våtrumsbehörighet. Därför kan vi lämna utförliga kvalitetsdokument enligt BRKs branschregler efter varje utförd plattsättning som garanterar ett professionellt och välgjort arbete. Detta ser vi som en trygghet, för både oss och för dig som kund.

KONTAKT

Byggfavoriten Malmö
Singelgatan 12
212 28 Malmö
Tel: 040 – 601 91 81
E-post: info@byggfavoriten.se