Badrumsrenovering

Specialistkompetens och helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra!

Några Badrumsprojekt

Badrumssrenovering Malmö

På Byggfavoriten i Malmö erbjuder vi en rad tjänster inom renovering utöver badrumsrenovering, där bland köksrenovering i Malmö. Vi är ett familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök, vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

Ett elegant och moderniserat badrum med kombinationen av träskåp och gråa stentexturerade kakel som ger en balanserad och naturlig känsla.
Ett uppfräschat badrum med dramatiskt grönt kakel i chevronmönster och en neutral bänkskiva som återspeglar en lyxig och samtidigt jordnära design.

Badrumsrenovering Malmö

Det finns många företag som arbetar med badrumsrenovering i Malmö. Vi på Byggfavoriten är förvisso ett av dem, men vi är ändå inte ett företag i mängden. Hos oss hittar du både mångsidighet och specialistkompetens. När du anlitar oss så behöver du bara en enda entreprenör/hantverkarlag för att få hela jobbet gjort. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra och erbjuder helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. För att du som kund ska känna dig trygg med att vi utför ett arbete med hög kvalitet tillhandahåller vi bland annat:

• Certifierade hantverkare
• Fast tidsplanering
• Inga dolda kostnader
• M.fl.

Efter en badrumsrenovering visas en modern och ljus interiör med en flytande träkommod, en rund spegel med belysning, och en genomgående grå stentextur.
Modernt badrum med grönt kakel, betonggrå väggar, svart tvättställ och dusch

Vikten av att välja en certifierad hantverkare

Söker du en pålitlig partner för din badrumsrenovering i Malmö? Byggfavoriten står ut med certifierade hantverkare och skräddarsydda lösningar. Vi säkerställer kvalitet och trygghet enligt branschstandarder som BKR och GVK AB Svensk Våtrumskontroll. Vårt mål är att förvandla ditt badrum till precis det du drömmer om, utan dolda kostnader eller förseningar. För en kostnadsfri konsultation och inspiration, välj Byggfavoriten – där kvalitet och kundnöjdhet leder vägen.

Tjänster

Badrum med grå marmorkakel, en modern handfat med tvål och handduk, och en korg med gröna växter som skapar en fridfull atmosfär.
Badrum

Specialistkompetens och helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra!

Öppet och ljust vardagsrum som leder till ett kök med träskåp och en central köksö.
Kök

Familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök. Vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

Ett ljust kök med vita skåp, mörk kakelbakvägg och träarbetsytor.
Golv

Uppgradera ditt hem med Byggfavoriten, din pålitliga partner för golvläggningstjänster som förhöjer din bostads estetik och värde.

Vi kontaktar dig så fort vi kan