Golvläggning

Vi är ett ledande familjeägt företag specialiserat på golvläggning, dedikerade till att förvandla ditt hem med drömgolv. Med expertis inom golvläggning erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje unikt projekt. Välj oss för högkvalitativa golvrenoveringar – ditt förstahandsval för en smidig och pålitlig service. Låt oss göra ditt golv till en del av ditt drömhem.

Några Golvprojekt

Golvläggning Malmö

Söker du en erfaren och professionell golvläggare i Malmö för ditt nya parkettgolv, laminatgolv eller klinkers? Upptäck Byggfavoriten i Malmö – din expert på golvläggning. Med vår breda expertis inom olika golvtyper och specialisering på unika mönsterläggningar, garanterar vi en tjänst som överträffar dina förväntningar.

Vi på Byggfavoriten i Malmö är dedikerade till att leverera perfekta resultat som gör varje kund 100% nöjd. Låt oss förvandla ditt golv till en grund för ditt drömhem. Välj oss för en skräddarsydd och kvalitetssäker golvläggningslösning i Malmö.

Ett ljust och luftigt rum med fiskbensparkett, stilfull belysning och designmöbler.

Välj rätt golv

Snygga golv kan göra mycket för helhetsintrycket i din bostad och även höja dess värde. Våra golvläggare installerar de flesta sorters golv, så som:

 • Parkettgolv
 • Laminatgolv
 • Montering
 • Massivs stavparkettgolv
 • Furugolv
 • Textilplattor
 • Klinker
 • Mosaik

Ett ljus och öppen golvyta med breda, blekt träfärgade laminatplank som ger ett rent och enhetligt utseende i ett ljust rum med klassiska köksskåp.
Rymligt modernt kök med skåp i mörkt trä och ljust trägolv, naturligt upplyst från fönster.

Essentiella Tips Inför Golvläggning

Innan du påbörjar ditt golvläggningsprojekt, är det avgörande att överväga följande punkter för ett lyckat resultat:

 • Golvmaterial: Vad föredrar du för typ av material till ditt golv? Varje val erbjuder unika estetiska och praktiska fördelar.
 • Färg och Nyans: Att välja en färg eller nyans som inte bara är tidlös utan även harmoniserar med din nuvarande inredning är nyckeln till ett enhetligt utseende.
 • Underlagets Kondition: Kvaliteten på underlaget där golvet ska läggas är kritisk och påverkar både arbetets längd och slutresultatet.
 • Professionell Hjälp: Att anlita en professionell golvläggare kan göra stor skillnad. Vi bistår dig genom hela processen, från val av material till slutlig installation, och ger dig vägledning baserad på våra kunskaper och erfarenheter.

 

Behöver du professionell golvläggning i Malmö?

Om du är osäker på ditt golvval eller behöver rådgivning och tips, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i dina val och se till att du blir helt nöjd med ditt nya golv.

Tjänster

Badrum med grå marmorkakel, en modern handfat med tvål och handduk, och en korg med gröna växter som skapar en fridfull atmosfär.
Badrum

Specialistkompetens och helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra!

Öppet och ljust vardagsrum som leder till ett kök med träskåp och en central köksö.
Kök

Familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök. Vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

Ett ljust kök med vita skåp, mörk kakelbakvägg och träarbetsytor.
Golv

Uppgradera ditt hem med Byggfavoriten, din pålitliga partner för golvläggningstjänster som förhöjer din bostads estetik och värde.

Vi kontaktar dig så fort vi kan