Söker du hantverkare till din badrumsrenovering?

Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och golvläggning.

Några Köksprojekt

Köksrenovering Malmö

På Byggfavoriten i Malmö erbjuder vi en rad tjänster inom renovering utöver badrumsrenovering, där bland köksrenovering i Malmö. Vi är ett familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök, vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

Ett fräscht och minimalistiskt kök med släta vita skåp, grå bänkskivor och moderna inbyggda ugnar, designat för enkelhet och elegans.
En splittrad bild som visar två aspekter av ett kök, med mörka träskåp och ett ljust trägolv till vänster, och en närbild av en guldig diskho med en matchande kran till höger.

Trygg köksrenovering

När man ska renovera sitt kök är det alltid viktigt att anlita en certifierad och kunnig firma eftersom kök ingår i gruppen våtutrymmen och måste därför renoveras efter speciella byggregler. Samtliga av våra hantverkare är certifierade med våtrumsbehörighet enligt branschens byggregler och riktlinjer, vi lämnar alltid väl utförda arbete till våra kunder. Byggfavoriten i Malmö arbetar mot så väl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Den breda kunskap och långa erfarenhet vi samlat genom våra många år i byggbranschen gör att vi kan ta på oss så väl stora som små köksrenoveringar i Malmö – vi levererar alltid trygg köksrenovering!

Några av våra tjänster inom köksrenovering är:

  • Elarbete
  • VVSarbete
  • Montering
  • Kakling
  Ett modernt och ljust kök med minimalistisk design, vita skåp, en rostfri diskbänk, och en köksö som öppnar upp mot en välkomnande vardagsrumsdel.
  • Klinkersläggning
  • Golvläggning
  • Målning
  • Dörrbyte

  Att tänka på innan renoveringen

  Inför en köksrenovering är det viktigt att vara väl förberedd. En genomtänkt plan gör hela processen smidigare. Här är några praktiska aspekter att beakta:

  • Förvaring av kyl- och frysvaror under renoveringen.
  • Alternativa lösningar för matlagning när köket inte är tillgängligt.

  Efter en köksrenovering presenteras ett minimalistiskt kök med nya, vita, släta skåp och en diskbänk i rostfritt stål, accentuerad av en träliknande bänkskiva.

  Kökstrender och inspiration

  Letar du efter inspiration för din kommande köksrenovering? Ta en titt på de senaste kökstrendernaför att upptäcka vilka stilar och trender som kommer att dominera. Från materialval till färgsättningar, få en inblick i hur du kan ge ditt kök en modern uppdatering.

  Vi förstår vikten av ett personligt anpassat kök. Därför erbjuder vi anpassade köksrenoveringar som helt går efter dina önskemål. Vårt mål är att förverkliga ditt drömkök med de senaste trenderna och designvalen.
   Ett elegant och nyrenoverat kök med mörka trämönstrade skåp, integrerade högkvalitativa köksapparater och en ljus trägolv som skapar en varm och modern atmosfär.

  Tjänster

  Badrum med grå marmorkakel, en modern handfat med tvål och handduk, och en korg med gröna växter som skapar en fridfull atmosfär.
  Badrum

  Specialistkompetens och helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra!

  Öppet och ljust vardagsrum som leder till ett kök med träskåp och en central köksö.
  Kök

  Familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök. Vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

  Ett ljust kök med vita skåp, mörk kakelbakvägg och träarbetsytor.
  Golv

  Uppgradera ditt hem med Byggfavoriten, din pålitliga partner för golvläggningstjänster som förhöjer din bostads estetik och värde.

  Vi kontaktar dig så fort vi kan