Tjänster

Professionella Ombyggnads- och Renoveringstjänster | Byggfavoriten

Våra tjänster

Med flera års gedigen erfarenhet inom ombyggnationer och renoveringsprojekt, står Byggfavoriten redo att erbjuda ett brett utbud av kvalitetstjänster inom bygg och renovering. Vårt team av professionella hantverkare hanterar alla typer av rum och utrymmen – inget projekt är för litet eller för stort. Vare sig du planerar en totalrenovering eller mindre förändringar i ditt hem, kan du lita på att vi levererar skräddarsydda lösningar som möter dina önskemål. Vänd dig till Byggfavoriten för expertis inom renovering och ombyggnationer som förvandlar ditt hem.
Dubbel bild som visar ett badrum med grå marmordetaljer: till vänster en handfat med modern kran och spegel, till höger en närbild av en duschmunstycke.
Ett modernt kök med släta vita skåp, inbyggda rostfria apparater och en neutral bakgrundsfärg.

Badrum, kök och golv i Malmö

Med en omfattande erfarenhet som sträcker sig över flera år, specialiserar sig Byggfavoriten i att leverera högkvalitativa ombyggnads- och renoveringstjänster. Vårt team av kvalificerade hantverkare är experter på att hantera alla typer av rum och projekt – oavsett storlek. Från mindre uppfräschningar till stora ombyggnationer, vi är här för att realisera dina drömmar.
Byggfavoriten är ditt val för omfattande renoveringstjänster för hemmet. Utöver expertis inom köks- och badrumsrenoveringar, erbjuder vi en mångsidig palett av tjänster inklusive golvinstallation (trä, parkett, plattor, klinkers), fönster- och dörrbyten (inklusive säkerhetsdörrar), samt professionella målnings- och tapetseringsarbeten. Vår erfarenhet sträcker sig till totalrenoveringar som inkluderar både el- och VVS-arbeten. Inga projekt är för stora eller för små för Byggfavoriten att hantera. Kontakta oss idag för att ta ditt hem till nästa nivå med våra skräddarsydda renoveringslösningar.

Ett ljust och rymligt badrum med en oval spegel med bakgrundsbelysning, en flytande träkommod och en genomskinlig duschavdelning.
Ett modernt badrum med träskåp, en integrerad vit handfat, svarta kranar och en spegel.

Maximera Fördelarna med ROT-Avdraget

Våra tjänster erbjuder vi till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i sydvästra Skåne. Om du dessutom äger den bostad vi renoverar eller bygger om, kan du enligt svensk lag utnyttja ROT-avdraget, som ger dig rätt till en skattereduktion på upp till 100 000 kronor per år och person. Behöver vi verkligen tillägga något mer? Kontakta oss nu för att unna dig en högkvalitativ renovering utförd av experter som sätter just din vision i främsta rummet. Ditt sökande efter den perfekta renoveringspartnern är över. Ring Byggfavoriten!

 

Tjänster

Badrum med grå marmorkakel, en modern handfat med tvål och handduk, och en korg med gröna växter som skapar en fridfull atmosfär.
Badrum

Specialistkompetens och helhetslösningar med detaljerade kostnadsförslag. Vi fixar allt som har med badrumsrenovering att göra!

Öppet och ljust vardagsrum som leder till ett kök med träskåp och en central köksö.
Kök

Familjeägt byggföretag med målet att kunna erbjuda och hjälpa dig att få ditt dröm-kök. Vi vill vara ditt självklara väl när du ska renovera ditt kök.

Ett ljust kök med vita skåp, mörk kakelbakvägg och träarbetsytor.
Golv

Uppgradera ditt hem med Byggfavoriten, din pålitliga partner för golvläggningstjänster som förhöjer din bostads estetik och värde.

Vi kontaktar dig så fort vi kan

ID06 logotyp med orange och vit färgsättning.
Logo för behörig våtrum av Byggkeramikrådet med röd bakgrund och vit text
Logotyp för Auktoriserad VVS-installatör med en grafik som visar en blå vattendroppe och en orange låga som symboliserar säkert vatten och värme.
Logotyp för Protector Försäkring med grå text och företagsnamnet i fetstil och den orangeröda punkten